En Frittata kan inneholde det meste av grønnsaker og kjøtt.Bruk gjerne rester fra gårsdagens middag. I dag ble min helt enkel, og tomatene passer veldig godt til baconpølsene (som selvfølgelig er lavkarbo)
Snitt skinnet på pølsene. Stek de i smør på middels varme. Hold dem varme mens du lager Frittataen.
Tomatfrittata.
3 store egg
3-4 ss fløte
4-6 cherrytomater i båter
en purrebit
salt, pepper og paprika pulver
Fres purre og tomater raskt. Dryss over parika og pepper, og skru ned varmen før du har i eggene.
Dra eggemassen inn mot midten av panna et par ganger mens den stivner. Legg over lokk og stek til overflaten er nesten stiv. La Fritattaen gli fra panna og over på en tallerken. Og snu den så over i panna igjen.
Stek et par minutter og den er klar til servering sammen med pølsene. Fire pølser og denne Tomatfrittataen blir god frokost til to.
Så godt det så ut :-)
SvarSlettTakk Gry:)
SvarSlettJa, det var godt også!