onsdag 15. februar 2012

Kyllingsalat med salami,valnøtter og chilli.



Har du rester igjen etter en kyllingmiddag, lag påleggsalat!
 Godt, mettende og lettvint.
Selv synes jeg at kyllingsalat kan bli litt tamt på smak.
 Derfor kom jeg fram til denne varianten
med mye smaker og litt nøtter for ekstra crunch.


Jeg brukte dette:

1/2 grillkylling
50g kryddersalami
1/2 purre
1/2 rød paprika
1 neve valnøttkjerner


3 dl majones
1ss søt chillisaus (kan sløyfes, men den gjorde seg veldig godt)
1ts finhakket chilli
1ts chillipulver
1ts paprikapulver
1ts hvitløkspulver
1 ts Jim Beam spicy bourbon rub (kan sløyfes)
salt og pepper


Grovhakk kylling, salami, valnøtter, purre og paprika.
Bland sammen i en bolle. 
Rør sammen ingrediensene til dressingen.
Smak til før du blander salaten sammen.


Den blir ekstra god om den får hvile noen timer i kjøleskapet
 så smakene får blandet seg ordentlig.
Her er den servert på lavkarbobrød, men det er ingenting i veien for å nyte
 den som den er uten brød!


4 kommentarer:

  1. Nam! Dette så kjempegodt ut! Har alle ingrediensene i hus så springer på kjøkkenet og prøver med det samme :-D

    Tove
    http://sjelemat.blogspot.com/

    SvarSlett
  2. Nam! Hvilken type lavkarbobrød har du under?

    SvarSlett
  3. I dette tilfellet tror jeg det er et ferdigkjøpt lavkarborundstykke :)

    SvarSlett