Så nå håper jeg dere prøver den! Et lite tips: Når jeg trekker fisk til gratengen tar jeg alltid dobbelt opp. Så lager jeg fiskesalat av resten til frokost dagen etter.
400g Torsk uten skinn og bein
1 beger Creme Fraishe
150 g bacon
1/4 stor purre
2-3 ringer rød paprika
2-3 ferske champignoner
Salt og pepper
Smør til å smøre formen
Grovhakk sopp, purre og paprika.
La den ferdig kokte fisken renne av seg i et dørslag.
.Del den i mindre biter.Smør en ildfast form,
og bland fisk og grønsaker.
Hell det i formen.
Klatt Creme Fraishen over og jevn ut med en slikkepott. Skjær bacon i biter og fordel over.
Sett formen i ovnen på 175g varmluft i 40 minutter. Eller til baconet er brunt og sprøtt.
La gartengen hvile noen minutter på benken. I dag har jeg servert den med dampet broccoli og smeltet smør.
Men en frisk salat, og noen sitronbåter er også veldig godt ved siden av.
Mmm.. det så godt ut :o)
SvarSlettDen er helt nydelig! Blir lett hekta! :)
SvarSlettDet er ikke det verste man kan bli hekta på da..hehe..
SvarSlettDenne såg utrulig god ut, skal prøves med det første :) Ellers også masse godt på bloggen din :)
SvarSlettTakk, Mariann! :)
SvarSlettMå testes!
SvarSlettDet synes jeg du skal:)
SvarSlettDenne skal prøves denne uken! Det samme skal flesk og duppe varianten din. Flott blogg du har.
SvarSlettTakk, takk :)
SvarSlettNå er middagen fortært.
SvarSlettDenne torskegratengen din vil heretter bli vår favoritt fiskegrateng. Gubben var villt begeistret han også, til tross for sitt høykarbokosthold.
Så tusen takk for oppskriften.
-Sanna-
Så hyggelig at den falt i smak, Sanna :)
SvarSlettLike god og mett idag.
SvarSlettDenne gangen brukte jeg laks og en blanding av fersk champignon og kantarell,
tørket Vossakvann + purre, rød og gul paprika. Det er fantastisk så godt det blir med den CF'n..... I stedet for poteter hadde vi fersk asparges.
Jeg er så glad jeg fant oppskriften din ! :)
Hørtes helt nydelig ut! Ja, det er CF'n som gjør susen:)
SvarSlettDette er helt klart den BESTE fiskegratengen jeg noen gang har smakt.Egentlig er jeg ikke så glad i torsk,men i denne gratengen var det knallgodt. Jeg gjorde noen endringer jeg da.Hadde i gulrøtter,kokte ikke fisken på forhånd og hadde ost og baconterninger på toppen.Nam,dette er en ny favoritt her i huset.Skal garantert stå på menyen neste uke også :)
SvarSlettElin
Hyggelig at du likte den! :)
SvarSlett