tirsdag 24. januar 2012

Rask Asia-kylling med gårsdagens marinaderester.


Dette blir en Asia-inspirert uke her i bloggen ser det ut til. Og da passet det fint å bruke opp restene av gårsdagens sause/marinaderester  til dagens raske kyllingmiddag.

Jeg brukte ganske enkelt: 
4 kyllingfileter
1 pose wokblanding (velg en med under 5 karber pr 100g)
1 middels løk
Smør eller olje til steking
sausen fra i går
salt og pepper



Strimle kyllingkjøttet og stek det pent brunt sammen med løken.Salte og peppre. Stek ikke alt på engang, men i mindre porsjoner. Da blir kjøttet stekt, og ikke kokt. Jeg har ikke wokpanne. Så jeg foretrekker å gi frosne grønnsaker et raskt oppkok før jeg lar dem renne godt av og putter dem i panna med litt smør eller olje.


Bland inn kyllingkjøttet og restene av sausen. la det småkoke 3-5 minutter så alt blir gjennomvarmt.
Smak til om du trenger mer salt .

Dette var raskt og veldig godt. Og det ble ikke eneste bit igjen til frokosten dagen etter!




1 kommentar: