tag:blogger.com,1999:blog-7930098924503837811.post8240591336266291708..comments2024-02-01T21:44:59.335+01:00Comments on Hansel og Gretel....veien bort fra pepperkakehuset: Verdens beste.Gretelhttp://www.blogger.com/profile/01301198881199839367noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-7930098924503837811.post-87662774198777603022013-11-16T00:07:11.965+01:002013-11-16T00:07:11.965+01:00Hei! Bakte denne med tagatesse. Den fikk fort mørk...Hei! Bakte denne med tagatesse. Den fikk fort mørk farge, så måtte skru ned temperaturen en del. Kommer det an på hvor høy den er eller må den stå lavere i ovnen? Jeg smurte godt ut. Måtte ta den ut før tiden pga fargen. Mener jeg har hørt noe om tagatesse og farge...noen som husker? Men god på smak :) Tok litt vanilje burbon og tagatesse i kremen :PElisabethnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7930098924503837811.post-10709495385054142012012-03-09T19:34:18.356+01:002012-03-09T19:34:18.356+01:00Nei, jeg bruker kokosmel fra helsekosten. Det er h...Nei, jeg bruker kokosmel fra helsekosten. Det er helt finmalt mel og kan ikke sammenlignes med kokosmasse. Kokosmel er drøyt i bruk, og suger til seg enormt mye fuktighet. Så om du skal bytte det ut med mandelmel vil du trenge minst dobbelt så mye!Gretelhttps://www.blogger.com/profile/01301198881199839367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7930098924503837811.post-16506151031267785802012-03-09T17:24:02.595+01:002012-03-09T17:24:02.595+01:00Jeg bakte denna i dag, men brukte mandelmel. Ikke ...Jeg bakte denna i dag, men brukte mandelmel. Ikke bra. Mens den stivnede eggehviten ble nydelig, bla kaken bare halvstekt. Nedtur. Bruker du vanlig kokosmel som man får kjøpt på coop tru? Sånn som man også lager kokostopper av? Tusen takk for fortsatt mange herlige oppskrifter .)Helle Lindsethnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7930098924503837811.post-48814085860173660542012-01-28T17:10:40.895+01:002012-01-28T17:10:40.895+01:00Det er alltid lurt å smake på røra, da får en søtm...Det er alltid lurt å smake på røra, da får en søtmengden en vil ha :) Hyggelig at du liker den, Gitte :)Gretelhttps://www.blogger.com/profile/01301198881199839367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7930098924503837811.post-84240115913711177672012-01-28T16:56:12.605+01:002012-01-28T16:56:12.605+01:00Nytt Ps. Brukte under halvparten av sukrin- mengde...Nytt Ps. Brukte under halvparten av sukrin- mengdene i oppskriften.Gittehttps://www.blogger.com/profile/17593979120830895375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7930098924503837811.post-3820464999822442222012-01-28T16:53:50.040+01:002012-01-28T16:53:50.040+01:00Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.Gittehttps://www.blogger.com/profile/17593979120830895375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7930098924503837811.post-19168015200939497732012-01-28T16:43:27.597+01:002012-01-28T16:43:27.597+01:00Har jeg virkelig glemt å kommentere at denne fanta...Har jeg virkelig glemt å kommentere at denne fantastiske verdens beste med rette, laget og forsvant på flekken forrige helg med besøk vell og merke!!! Ps. Med tagatesse.Gittehttps://www.blogger.com/profile/17593979120830895375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7930098924503837811.post-27743259283226200382012-01-22T09:52:03.399+01:002012-01-22T09:52:03.399+01:00Ja, det var sannelig på tide at Stevia kom i hande...Ja, det var sannelig på tide at Stevia kom i handelen her på berget også! :)Gretelhttps://www.blogger.com/profile/01301198881199839367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7930098924503837811.post-56152004309552359882012-01-18T20:23:31.622+01:002012-01-18T20:23:31.622+01:00heisann. Jeg bruker stevia som finnes i flere vari...heisann. Jeg bruker stevia som finnes i flere varianter, fra 30 ganger så søt som sukker til 450 ganger...kommer an på hvor konsentrert man kjøper det. Jeg har bestilt fra usa hele tiden men fra 1.1.2012 ble det lovlig å selge i Norge :-) gir ingen bismak på bakeverket :-)begulnohttp://lavkarbo.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7930098924503837811.post-81156903822084639152011-11-09T23:51:07.066+01:002011-11-09T23:51:07.066+01:00Det har jeg hørt om men ikke testet enda. foreløpi...Det har jeg hørt om men ikke testet enda. foreløpig funker det bra å blande natren/sukrin. Det er så sjelden jeg lager kaker at jeg bryr meg ikke om at natren ikke er det sunneste en kan få i seg :)Gretelhttps://www.blogger.com/profile/01301198881199839367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7930098924503837811.post-62469212407662887712011-11-09T09:48:29.184+01:002011-11-09T09:48:29.184+01:00Nå er det kommet noe som heter Tagatesse i helseko...Nå er det kommet noe som heter Tagatesse i helsekosten, som nok oppfører seg nærmere sukker enn de overnevnte her(uten den kalde mekaniske følelsen, hvis man bruker for mye vel og merke). Laget black and white brownies med dette med godt resultat!Gittehttps://www.blogger.com/profile/17593979120830895375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7930098924503837811.post-73657519566610778892011-05-20T22:41:27.697+02:002011-05-20T22:41:27.697+02:00Natren kan du kjøpe i alle dagligvarebutikker. Jeg...Natren kan du kjøpe i alle dagligvarebutikker. Jeg bruker den flytende varianten:)Gretelhttps://www.blogger.com/profile/01301198881199839367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7930098924503837811.post-33299679318712894922011-05-19T13:43:50.133+02:002011-05-19T13:43:50.133+02:00hvor får man kjøpt natren?`Som det ble nevnt over ...hvor får man kjøpt natren?`Som det ble nevnt over her så syntes jeg også at sukrin kan få en litt spiss smak i fht normalt sukker. Men man må vel bare prøve seg frem kanskje??Tonjehttps://www.blogger.com/profile/18015396945346100079noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7930098924503837811.post-44675459216490053722011-05-06T08:48:18.619+02:002011-05-06T08:48:18.619+02:00Det er desverre sånn sukrin smaker.Og natren gir o...Det er desverre sånn sukrin smaker.Og natren gir ofte en litt bittersmak når den har blitt varmebehandlet. Jeg bruker 50/50 natren og sukrin, men det går fint ann å bruke fx splenda. Dere må nesten prøve dere fram til en smak dere liker. Men det er nok ingen kunstige søtstoffer som smaker akkurat som sukker:)Gretelhttps://www.blogger.com/profile/01301198881199839367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7930098924503837811.post-14722562206944084382011-05-05T19:58:24.192+02:002011-05-05T19:58:24.192+02:00Hei! Vi prøvde oss på denne, men det var ikke så v...Hei! Vi prøvde oss på denne, men det var ikke så vellykket. Marengs med sukrin fikk en slags kald smak og ettersmaken var veldig bitter. Det var som om det brant som pepper på siden av tungen. Har du noen idé om hvordan man kan unngå dette? Andre søtninger enn Sukrin? Mvh Kari & HanneGanske Finthttps://www.blogger.com/profile/13649481223674933856noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7930098924503837811.post-31103181667646816142011-04-20T21:35:07.884+02:002011-04-20T21:35:07.884+02:00Gleder meg til å prøve denne :)Gleder meg til å prøve denne :)BMEhttps://www.blogger.com/profile/13698770870930857010noreply@blogger.com